Keski-Suomen Laatukoti – kattoremonttien ammattilainen

 

Perheyritys

Keski-Suomen Laatukoti on kattoremonttien vahva ammattilainen. Olemme toteuttaneet kattoremontteja yli 15 vuoden ajan. Meillä on Keski-Suomessa yli tuhat tyytyväistä asiakasta ja jokainen on merkityksellinen nyt ja tulevaisuudessa. Työntekijämme ovat kotimaisia ja paikallisia omia asentajia. Vahva ammattitaito ja valmis konsepti mahdollistaa vaivattoman ja elämäsi helpoimman kattoremontin kokemuksen. Keskitymme vain kattoremonttien tekemiseen, jolloin asiakaskokemus ja työn toteutus on aina erinomainen. Teemme kattoremontin Nosturiavusteisesti 4 kokeneen asentajan konseptilla.

Tinkimätön laatu ja tarkkuus

Haluamme antaa asiakkaillemme lupauksen elämän helpoimmasta kattoremontista. Jokainen tekemämme remontti on meille käyntikortti ja ylpeyden aihe; siksi haluamme lopputuloksen näyttävän parhaalta mahdolliselta. Käytämme ainoastaan laadukkaita rakennus tarvikkeita ja teemme yhteistyötä johtavien tarviketoimittajien kanssa. 

 Ammattilaisuus

Meidän koko henkilökunta koostuu perehtyvästä ja perusteellisen vankasta kattoremonttien osaajista. Remonttineuvojien Jannen ja Eerikin kautta kulkeva koko projekti on osaavan suunnittelun lähtökohdasta asennukseen kestävällä pohjalla. Kattoasentajat ovat rakennusalan kattoremontin erikoisosaajia. Rehti toiminta näkyy jo kohtaamisessa.

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin ja koulutukseen. Hyvinvoiva työyhteisö on meidän selkäranka joka näkyy työmiestemme pysyvyyden yrityksessämme, ja näin voimme taata, että laatumme on huippuluokkaa!

 Asiakaspalvelun laatu

Vastaamme nopeasti ja selkeästi mitä asiakas haluaa ja milloin  kotikäynnille otollinen hetki sovitetaan.

Remonttiasiantuntijoiden Eerikin ja Janne tietämys ja asiantuntemus varmistaa heti oikean tulokulman mistä on kyse. Panostamme asiakaspalveluun läpi koko projektin ajan; asiakkaan kysymyksiin vastataan ja hänen toiveensa huomioidaan aina.

Maksuton kuntokartoitus

Me olemme sitä varten, jos epäilet kotisi katon kuntoa.

Teemme sinulle maksuttoman kuntokartoituksen. Kartoituksesta saat perusteellisen kuntoraportin sekä kattoremontin kokonaiskustannuksen – eikä se velvoita sinua mihinkään.

Olemme rakentaneet erittäin tehokkaan toiminta konseptin keskittymmällä vain kattorakentamiseen. Teemme kattoremontit omia nosturiautoa hyväksikäyttäen.

Kysy minulta kattoremontista!

Janne Pajala

Kattoremonttiasiantuntija

Whatsapp: 040 168 0454
janne.pajala@laatukoti.net