Turvallinen kattoremontti

11.03.2021

Etusivu » Ajankohtaista » Turvallinen kattoremontti

Työturvallisuus kattoremontissa on erittäin tärkeä.

Työturvallisuus on merkityksellinen ja tärkeä arvo valittaessa kattoremontin tekijää. Keski-Suomen Laatukoti laatii jokaiseen kattoremontti kohteeseen työturvallisuus asiakirjat ja otamme vastuun työturvallisuudesta täysimääräisesti asiakkaan puolesta.

elämäsi helpoin kattoremontti

Asennamme jokaiseen kohteeseen telineet, jotka mahdollistava monella tapaa turvallisen työskentelyn. Katto töissä kulkeminen katolla tapahtuu telineiden kautta turvallisesti. Teline asennus mahdollistaa toteuttaa huolellisesti räystäällä tapahtuvan kattotyöt. Asennamme työturvallisuutta parantavat kaiteet ennen katto työtä. Katto kaiteet estävät horjahtamisen katolta, johonka telineet pelkästään ei riitä.

Keski-Suomen Laatukoti on vastuullinen edelläkävijä toteuttaessaan kattoremonttia. Kattoremontti toteutetaan rakennusmääräysten ja työturvallisuus määräysten mukaisesti.

Omat asentajat asentavat telineet ja kaiteet ennen työn toteutusta, jolloin varmuus telineiden toimivuudesta ja kohteen tapauskohtainen turvallisuus istuu varmasti ennen varsinaista kattoremonttia. Käytämme valjastyötä niihin työvaiheisiin, johonka niitä tarvitsee.

Voidaan verestellä muistoja siihen, kun asentajat hyppelehti katolla ja homma näytti erittäin riski alttiilta ja toisaalta uhkarohkealta. Alalla työskenteli toimijoita, jolla työturvallisuus oli lähinnä vitsi ja tarpeeton. Katon tekijöitä oli hiace- peräkärry aliurakoitsijoita, joilla telineiden vuokraus tuntui kaikista vastenmielisimmältä ja tarpeettomampana. Monesti yrityksellä ei ollut omia asentajia vaan aliurakoitsijoita, jotka eivät ottaneet työturvallisuutta tosissaan.

Kun alkoi sattua valitettavia työtapaturmia, niin lainsäädäntö kiristyi ja valvonta työmailla työturvallisuus asioissa parani merkittävästi. Tänä päivänä vastuullinen yritys toteuttaa nosturiavusteisesti kattoremontin ja työturvallisuus määräysten mukaisesti turvallisuus edellä.

Työturvallisuus kattoremontissa on myös tarkasteltava asentajien hyvinvoinnin ja turvallisuuden näkökulmasta. Asennamme nosturiavusteisesti kaikki katot. Nosturiavusteisesti vanhan katon purku on turvallista purkaa suoraa Kuorma-auton lavalle. Katon kaikki materiaali nostetaan nosturiavusteisesti katolle, jolloin työ tehostuu ja kantaminen jää vähemmälle ja työssä kiire jää pois, kun on toimiva ja tehokas asennuskonsepti. Asennamme kaikki kohteen 4 asentajan tiiminä.

Olemme vain keskittyneet kattoremontteihin, jolloin työskentely on ammattimaista ja selkeästi suunniteltua laatu työtä.

Paljon kattoremontti maksaisi taloosi?

Laske kattoremontin hinta laskurillamme!